Pesto

20120203-154621.jpg

Snabbmat à la italian veggo.

4 portioner
50 g pinjenötter
2 krukor färsk basilika
1 vitlöksklyfta
2 dl olivolja
100 g finriven parmesanost

4 portioner pasta, helst färsk tortellini tycker jag

Koka pastan.
Rosta nötterna i en torr stekpanna. Häll ner dem i en mixer/matberedare/ta ut dina aggressioner med en mortel tillsammans med basilikan, vitlöken och oljan. Mixa tills nötterna blivit finfördelade.
Rör ner den rivna osten och smaka av med salt och peppar. Blanda ner i pastan. Klart!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: