Coleslaw

 

Idag testade jag ribs med klyftpotatis och coleslaw. Gjorde ribsen efter det här receptet, och för att vara första gången blev det okej, men lite för torrt. Tror att det kan ha berott på att det var mycket kött på ribsen vilket gjorde dem väldigt tjocka… Kan det vara det? Glazen blev iallafall jättegod så det blir till att försöka igen.

Däremot blev coleslaw’en kanon, så där blev det träff på första försöket!

Coleslaw
2 portioner

½ inte så stort vitkålshuvud
1 morot
2 msk hackad gul lök
½ dl majonös
1 dl gräddfil
1 msk vinäger (vit)
1 tsk dijonsenap
½ tsk socker
½ tsk salt
lite svartpeppar

Finstrimla vitkålen och skala och riv moroten. Blanda övriga ingredienser i en skål och rör sedan ner grönsakerna.
Låt gärna stå en stund, funkar bra att låta stå över natten också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: